websikehealthcheck
websikehealthcheck

Referenciák

zoli-referenciak-kep

Drága ERIKA!

Tisztelettel, általam nagy megelégedettséggel írok ERIKA velem kapcsolatos munkájáról, törődéséről, hozzám való őszinte kapcsolatáról. Én 96. életévemet betöltött állami állatorvos voltam. 62 év praxis van mögöttem. Hosszú életem folyamán sok-sok nehézség volt, ami most idős koromra kihat. Ilyen előzmények után szükségem volt valakire, akiben igaz segítő társra találok az életem hátralevő idejében. Erika közel 2 éves velem való ténykedése hetente többszöri alkalommal /torna, séta, mentális foglalkozás, assziszt stb./ nélkülözhetetlen számomra.

 

Erika szorgalma, pontossága, megbízhatósága, széles körű hozzáértése az idős emberek dolgaihoz elengedhetetlen az Én életemben. Kívánom, hogy ezeket a tevékenységeket irántunk, idős emberek iránt ilyen energiával és sok sikerrel folytassa!

A rendszeresen kapott sok-sok assziszt óta mentálisan és fizikálisan is sokkal jobban érzem magam. Én Erika segítségét nagyon megköszönöm és életem végéig szeretném, igénylem megkapni!

Kezét sokszor csókolja hálás tisztelője:

Dr. Kotsis István Zoltán
-Zoli, ahogy Ő szólít engem-

* assziszt: olyan akció, amelyet azért végzünk, hogy segítsünk a személynek szembenézni a testi nehézségekkel. Ha valaki beteg, az asszisztok enyhítik a rossz közérzetet, és meggyorsítják a felépülést. Nem helyettesítik az esetleges orvosi beavatkozást. Az assziszt nem gyógyítással foglakozik, egészen biztosan nem a gyógykezeléssel. Amit tesz: asszisztál az egyénnek abban, hogy meggyógyítsa magát!

hudi-ili-referenciak

„Jankó Erika 2011-től  gondozta súlyosan mozgáskorlátozott, beteg, idős, egyedülálló hozzátartozómat, aki egészségi állapota miatt fokozott gondozásra szorult. Először napi 3 órában, később már az esti lefekvéshez is segítségre volt szükség. A gondozás kiterjedt a hétvégékre és a ünnepnapokra is.

Erika kiemelkedő szakmai színvonalon, óriási türelemmel és odaadással végezte munkáját. Neki köszönhető, hogy  meg tudtuk oldani azt amire a legidősebb ember vágyik, hogy saját otthonában tölthesse utolsó éveit, így Erika gondozása mellett  unokatestvérem részére ez egészen 86 éves koráig megadatott.

Erika emberi hozzáállását mutatja, hogy miután hozzátartozóm már 24 órás, csak egészségügyi intézményben megoldható ellátásra szorult, akkor sem engedte el a kezét, rendszeresen látogatja és segít ellátásában.

Fentiek alapján köszönettel tartozom Erikának elhívatottságáért és színvonalas gondozói munkájáért.”

Budapest, 2015 május 24.

„Nagyon elégedett vagyok az assziszt szolgáltatással amit Andrástól kaptam.Nagyszerű embert ismertem meg benne aki türelmes,kitartó.megértő mindig jókedvű és nagyon jól ad asszisztot.Amikor elkezdtük sokféle testi problémám volt és lelkileg is ramatyul éreztem magam elég kétségbeejtőnek láttam a helyzetet.Az assziszt során folyamatosan javult az állapotom testileg és lelkileg egyaránt és a végére egészségesnek éreztem magam.Olyan mint egy varázslat.András házhoz jött asszisztot adni és mindig csak a konkrét assziszttal töltött időt számolta be úgyhogy nagyon korrekt volt sőt úgy éreztem többet kaptam tőle mint amit kifizettem.Bátran tudom ajánlani bárkinek jobbat nehéz lenne találni!”

Szentpály Anita